Lämmitysmuodon valinta on päätös, joka vaikuttaa kymmenien vuosien päähän

Oletko sitä mieltä että kiinteistösi nykyinen lämmitystapa käy liian kalliiksi ja haluaisit tietää vaihtoehdoista? Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä ja haluat apua sopivan lämmitysmuodon valinnassa? Kaipaatko apua investointilaskelmien teossa tai jo saamiesi tarjousten tulkinnassa? Voimme auttaa!

Lämmitysmuodon valinta on yksi uudisrakentajan suurimmista päätöksistä eikä sopivimman ratkaisun löytäminen ole välttämättä niin suoraviivaista kuin aluksi voi vaikuttaa. Lämmitysjärjestelmä on aina merkittävä investointi ja se vaikuttaa niin kiinteistön käyttöön, asumismukavuuteen, jälleenmyyntiarvoon kuin asumisen kustannuksiin. Investointi lämmitykseen tehdään usein vähintään 20 vuodeksi ja tässä ajassa eri vaihtoehtojen väliset erot tulevat varmasti esiin.

Tee ratkaisu puolueettoman ja luotettavan tiedon pohjalta

Maalämpö, ilmalämpöpumput, kaukolämpö, suora sähkölämmitys, pelletit, hybridilämmitys, aurinkokeräimet ja -paneelit… Markkinoilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja niiden tarjoajia. Suurin osa alan asiantuntijoista haluaa tietenkin myydä omaa ratkaisuaan, eikä välttämättä juuri teille parhaiten soveltuvaa järjestelmää.

Meillä ei ole minkään alan toimittajan kanssa markkinointisopimusta emmekä saa heiltä mitään muutakaan tukea, joten voimme toimia täysin puolueettomasti, vain asiakkaamme parhaaksi.

Voimme tehdä teille yksilöidyn, omaan lämmöntarpeeseenne perustuvan lämmitystapavertailun valintapäätöksenne tueksi. Senkin jälkeen olemme tarvittaessa apunanne tulkitsemassa lämmitysratkaisuiden toimittajilta saatuja tarjouksia ja voimme tehdä vertailulaskelman tarjolla olevista vaihtoehdoista. Halutessanne hoidamme kilpailutuksen kokonaan puolestanne!

Autamme kaikenkokoisissa projekteissa

Lähettäkää meille sähköpostilla hieman tietoja kiinteistöstä tai projektista, niin laskemme yksilöidyn tarjouksen vertailun toteuttamisesta. Vaikka päätyisimmekin lopulta suosittelemaan samaa lämmitystapaa kuin alunperinkin olitte ajatelleet, niin ainakin saatte varmistuksen siitä, että päätös ei ole tehty mainosmiesten puheiden, vaan ajan tasalla olevan asiantuntijatiedon perusteella.

Voimme toteuttaa vertailun millaiselle kiinteistölle hyvänsä, oli kyse pienen omakotitalon lämmitystavan vaihtamisesta tai suuren kauppakeskuskokonaisuuden uudisrakentamisesta. Hintamme ovat niin edulliset ja laskelmamme niin laadukkaat, että lupaamme teidän olevan vertailun lopputulokseen joka tapauksessa tyytyväinen.