Lämmitystapavertailu

Lämmitysmuodon valinta on päätös, joka vaikuttaa kymmenien vuosien päähän.
Älä tee ratkaisua mainoslauseiden, vaan puolueettoman ja luotettavan tiedon pohjalta.

Oletko sitä mieltä että kiinteistösi nykyinen lämmitystapa käy liian kalliiksi ja haluaisit tietää vaihtoehdoista? Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä ja haluat apua sopivan lämmitysmuodon valinnassa? Kaipaatko apua investointilaskelmien teossa tai ulkopuolisen, puolueettoman osapuolen apua tarjousten tulkinnassa? Voimme auttaa!

Lämmitysmuodon valinta on yksi uudisrakentajan suurimmista päätöksistä eikä sopivimman ratkaisun löytäminen ole välttämättä niin suoraviivaista kuin aluksi voi vaikuttaa. Lämmitysjärjestelmä on aina merkittävä investointi ja se vaikuttaa niin kiinteistön käyttöön, asumismukavuuteen, jälleenmyyntiarvoon kuin asumisen kustannuksiin. Investointi lämmitykseen tehdään usein vähintään 20 vuodeksi ja tässä ajassa eri vaihtoehtojen väliset erot tulevat varmasti esiin.

Voimme tehdä sinulle yksilöidyn, omaan lämmöntarpeeseesi perustuvan lämmitystapavertailun valintapäätöksesi tueksi. Vastaavasti olemme tarvittaessa apunasi tulkitsemassa lämmitysratkaisuiden toimittajilta saatuja tarjouksia ja voimme tehdä vertailulaskelman tarjolla olevista vaihtoehdoista. Halutessasi hoidamme kilpailutuksen kokonaan puolestasi.

Pyydä tarjousta tai kysy lisää lämmitystapavertailustamme!