Palvelumme taloyhtiöille

Insinööritoimisto kW-help — taloyhtiön apuna energia-asioissa

Palvelemme energia-asioissa taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä. Olemme käytettävissänne esimerkiksi silloin, kun haluatte selvittää kiinteistönne energiankulutusta ja mahdollisia poikkeavuuksia tavanomaiseen kulutukseen verrattuna. Järjestämme energia-asioissa myös koulutusta taloyhtiön edustajille ja toimimme puolueettomina neuvonantajina.

Oheisesta listasta löydätte palvelumme taloyhtiöille. Suositun kaukolämmön perusmaksuselvityksen voitte tilata suoraan sivuiltamme.

Kaukolämpösopimuksen tarkistus
Yli puolet taloyhtiöistä maksaa liikaa kaukolämmön perusmaksua. Tilaamalla tarkistuksen ja neuvottelemalla kaukolämpöyhtiön kanssa alemman maksun yhtiö voi säästää useita tuhansia euroja vuodessa.

Energiatodistus
Energiatodistus kertoo rakennuksen energialuokan ja sisältää suosituksia energiatehokkuuden parantamiseen. Todistus on nykyisin pakollinen, ja isännöitsijöiden laatimat vanhanmalliset todistukset vanhenivat vuoden 2014 lopussa. Tilaa uusi 10 vuotta voimassa oleva todistus nyt!

Lämmitystapavertailu
Lämmitystavan valinta on päätös, jolla on vaikutusta pitkälle tulevaisuuteen. Varmista, että sinulla on käytössäsi luotettavaa ja ajan tasalla olevaa tietoa eri ratkaisuista.

Sähkönhankinnan kilpailutus
Kilpailuttamalla sähkönhankinnan säännöllisesti et koskaan maksa liikaa juuttumalla epäedullisiin sopimuksiin.

Hallitustyöskentely
Tarjoamme asiantuntemusta siellä, missä taloyhtiön tärkeät päätökset tehdään. Autamme hallitusta laki- ja energia-asioissa.

Koulutus ja neuvonta
Tulemme mielellämme puhumaan tilaisuuksiin tai kahden kesken ajankohtaisista, juuri sinua kiinnostavista aiheista energiaan tai taloyhtiöihin liittyen.

Lakipalvelut
Vuoden 2010 asunto-osakeyhtiölaki ja erilaiset sopimusasiat voivat askarruttaa asiantuntevaakin hallitusta tai isännöitsijää. Kysy meiltä neuvoa.